Champions League Avond in de Grolsch Veste

ENSCHEDE - FC Twente Vrouwen speelt dinsdag 31 augustus in De Grolsch Veste tegen Benfica. In een tweeluik tegen de Portugese clubs is een plaats in de groepsfase van UEFA Women’s Champions League de inzet. De wedstrijd tegen Benfica begint om 19.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 3 euro.

De kaartverkoop start woensdag 25 augustus via de website van FC Twente. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5 euro (volwassenen) en 3 euro (jeugd tot 18 jaar). Wil jij met je team of schoolklas naar de wedstrijd? Vanaf 10 personen is het groepstarief 3 euro. Vanwege de geldende coronamaatregelen moeten bezoekers (ouder dan 12 jaar) beschikken over een coronatoegangsbewijs met een QR-code. Donderdag 9 september speelt FC Twente Vrouwen in Lissabon de return. FC Twente Vrouwen speelt vrijdag 27 augustus de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In De Grolsch Veste treedt het team om 19.30 uur aan tegen vv Alkmaar.

Kunt u helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijden, maar wilt u de Enschedese trots wel graag steunen? FC Twente biedt ook leuke fanartikelen aan in de shop. Kijk voor het online bestellen hiervan op: www.shop.fctwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker