Is SALE je favoriete 4 letter woord?

WOW, de final sale is alweer begonnen! Vroeger was het al gebruikelijk om aan het eind van het seizoen uitverkoop te houden. De laatste artikelen van de collectie werden voor spotprijzen verkocht. Tegenwoordig kennen we meerdere momenten van sale, zo heb je tegenwoordig ook de midseason sale. Vooral nu veel winkeliers naast een fysieke winkel een webshop hebben, is er vaak online een plek ingericht voor de laatste artikelen van de collectie. Zo kun je toch dat leuke jurkje of die mooie spijkerbroek kopen. 

In Nederland kennen we tal van spreekwoorden die gaan over geld. Wat dacht je van ‘geld moet rollen’. ‘tijd is geld of’ ‘het geld groeit me niet op de rug’. Zelfs in het Engels is er een uitdrukking voor hoe Nederlanders met hun geld omgaan: ‘Going Dutch’, wat synoniem staat voor ieder voor zich betalen bij bijvoorbeeld een date. Sommigen zullen dit bestempelen als gierigheid, maar in feite is het gewoon slim omgaan met je geld. Waarom zou je niet in de supermarkt wat meer kopen als het in de aanbieding is? Waarom zou je niet je garderobe uitbreiden met artikelen in de uitverkoop?

Ook bij Sans kun je tijdens de sale volop profiteren van hoge kortingen. Deze korting kan oplopen tot maar liefste 70%. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de koopjeshoek. De kleding is nog steeds van uitstekende kwaliteit. Mocht je er niet aan toe komen om het dit jaar nog veel te dragen, dan is dat geen enkel probleem. Veel kleding is ook het jaar erop nog prima te dragen. Laat de zon zich minder vaak zien en draag je dat ene topje niet zo vaak, dan ben je in ieder geval voorbereid op de eerste zomerse dag volgend jaar. 

Meer berichten
 
Auto zoeker