<p>Computercenter bewijst dat een computer niet duur hoeft te zijn.</p>

Computercenter bewijst dat een computer niet duur hoeft te zijn.

Een goede computer hoeft zeker niet duur te zijn!

HENGELO - Een nieuwe computer is tegenwoordig niet goedkoop; je bent al snel een flink geldbedrag kwijt. Maar een nieuwe computer met stevige specificaties is ook lang niet altijd nódig. Computercenter in Hengelo specialiseert in refurbished laptops en desktops. Dit zijn computers die uitvoerig gereinigd, gecontroleerd en getest zijn op maar liefst 30 punten. Zo bent u zeker van een goed bruikbare computer tegen een zeer redelijke prijs.

Dat dit concept aanslaat blijkt wel uit het succes van Computercenter. In februari openden Herold Velema en Danny Keizer deze vierde vestiging van deze winkel, na Hoogeveen, Zwolle en Groningen. Sindsdien is ook al een vijfde winkel in Arnhem geopend. Computercenter koopt oude computers in, verwijderd alle data, schoont ze fysiek en digitaal op en voert eventuele reparaties uit. Deze computers worden dan voorzien van een nieuwe Windows-installatie en uiteraard de nieuwste updates. Zo zijn ze klaar voor een nieuwe eigenaar. U ontvangt nu ook tijdelijk 1 jaar gratis garantie op uw aankoop, ter waarde van 24,95 euro.

Op het voortgezet onderwijs en voor studenten zijn computers onmisbaar. Een laptop is dan een heel praktische keuze; makkelijk mee te nemen en handig in gebruik. Computercenter kan een passend advies geven over een laptop die goed werkt voor het beoogde doel én past binnen je budget. Computercenter biedt een brede selectie laptops en accessoires aan; allemaal verschillend én allemaal in topconditie. Iets wat veel mensen niet weten is dat ook een refurbished laptop goed te verzekeren is tegen diefstal, schade en defecten. Een geruststellende gedachte wanneer je veel op pad bent. Bovendien zijn er momenteel ook aantrekkelijke kortingen op veel laptops in het kader van deze Back to School actie.

Net als een auto heeft ook een computer af en toe wat onderhoud nodig. Computercenter voert voor desktops en laptops ook een echte APK aan. Dit omvat uitgebreide hardwaretests, het verwijderen van eventuele virussen en malware, fysiek en digitaal opschonen van de computer, eventuele beveiligingsupdates installeren en drivers updaten. Een computer APK is tijdelijk gratis. Daarnaast voeren zij ook reparaties en onderhoud uit tegen eerlijke, heldere prijzen. Kijk op de website voor de voorwaarden.

Computercenter is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 27 in Hengelo, aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid. Geopend dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook online bestellen is uiteraard mogelijk.

Kijk voor meer informatie op: www.computercenter.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker