Aanmelding voor startersprijs

TWENTE - Ondernemers in Borne, Hengelo of Hof van Twente die in 2020 gestart zijn, maken weer kans op de Startersprijs Midden Twente.

Het maakt niet uit welk bedrijf, wat voor product of dienst het is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen. Om kans te maken kan men zich aanmelden via www.startersprijsmiddentwente.nl. Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen de genomineerden én winnaar. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt 3.000 euro, de andere genomineerden elk 1.000 euro. Ook krijgen zij 10 uur coaching door ervaren ROZ-coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. De organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Uitreiking
Op maandagavond 15 november 2021 wordt in De Reggehof in Goor de winnaar bekend gemaakt. Tijdens deze avond wordt ook de Startersprijs van 2020 uitgereikt, omdat de uitreiking vorig jaar vanwege de coronacrisis niet plaats kon vinden. Aanmelden kan tot 1 september 2021. Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met ROZ, tel: 074 241 5100. Of kijk op de website www.rozgroep.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker