Voetballend de vakantie door

HENGELO - In de zomervakantie worden er weer verschillende FC Twente Soccer Camps georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. Dat betekent drie dagen voetbalplezier in een mooi FC Twente Soccer Camps tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelen, aldus FC Twente. In Hengelo is dit bij k.s.v. BWO op 12, 13 en 14 juli. De kosten van deelname aan een FC Twente Soccer Camp zijn 149 euro.

De FC Twente Soccer Camps zijn dagelijks van half 9 ‘s ochtends tot half 3 ‘s middags. De kinderen krijgen dan hun eigen FC Twente Soccer Camps tenue, Skill Games uit FIFA 21, gezonde tussendoortjes en drinken, begeleiding van gekwalificeerde trainers, een FC Twente Soccer Camps medaille en kans op leuke voetbalprijzen. Nieuw is een speciale toernooidag. Er worden in totaal vijf FC Twente Soccer Camps gehouden in de regio: van 5 tot en met 7 juli is dit bij Eintracht Ahaus; van 12 tot en met 14 juli bij BWO Hengelo; van 12 tot en met 14 juli bij De Tubanters in Enschede; van 15 tot en met 17 juli bij SC Markelo; en van 18 tot en met 20 augustus bij RKSV Vogido in Enschede. Het Soccer Camps en Voetbaldagen initiatief draagt bij aan de diverse doelstellingen binnen het strategisch beleid van een professionele voetbal club, zoals de opbouw van de fanbase, het binden van een nieuwe sponsorgroep, aansluiting bij het voetbalbeleid en het realiseren van directe gegarandeerde financiële inkomsten. Het doel is om kinderen mee te nemen in de belevingswereld van een professionele voetbalclub, om gezamenlijk en met plezier hun voetbaldroom te realiseren.

Feestje
Voor kinderen die wel gek op voetbal zijn maar voor wie de Soccer Camps niet haalbaar is, een feestje kan ook. De Voetbalparty bij FC Twente duurt tweeënhalf uur en kost vijftien euro per kind, met minimaal zes kinderen. Er is dan een ontvangst met koffie/thee en ranja, de mogelijkheid tot uitpakken van meegenomen cadeaus, een rondleiding door het stadion, diverse voetbalspellen in de warming-up ruimte van de kleedkamer van de 1e selectie en een afsluiting met tafelfriet, een snack en ranja. Reserveren kan op elke werkdag, behalve op de vrijdagen waarop er een thuiswedstrijd gespeeld wordt.

Meer informatie op www.fctwente.nl/soccercamps en FC Twente’s Kidsclub

Tekst: Marjolein van Loenen

Meer berichten
 
Auto zoeker