Sebastiaan van der Pal is de D66-lijsttrekker

HENGELO - De Hengelose ondernemer Sebastiaan van der Pal is op 24 juni door de lokale D66-leden gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Van der Pal is al jaren actief voor D66 Hengelo, momenteel als fractievertegenwoordiger. Hij is dan ook een bekend gezicht in de lokale politiek.

In het dagelijks leven is Sebastiaan van der Pal, eigenaar van spellenspeciaalzaak De Dondersteen, een actieve en betrokken ondernemer in de binnenstad. Zowel met zijn onderneming als in de politiek zet hij zich graag in voor Hengelo en de inwoners. Van der Pal is erg blij dat hij nu lijsttrekker is geworden: “We hebben hiermee een eerste stap richting de verkiezingen gezet en ik wil een sterke en diverse groep mensen om mij heen verzamelen. We gaan de verkiezingen in met als doel om Hengelo nog mooier te maken, met oog voor alle inwoners.”

Verkiezingsprogramma
Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Van der Pal nodigt de inwoners van Hengelo uit om mee te denken en ideeën aan te dragen. “Ik zoek kritische mensen die de stad een warm hart toedragen. Met hen ga ik graag in gesprek. Men kan mij vinden op sociale media en via de website van D66 Hengelo.”

Meer berichten
 
Auto zoeker