Hyundai Bayon nu in de showroom bij Autogroep Twente

De nieuwe Hyundai Bayon staat nu in de showroom! Van buiten oogt hij als een compacte SUV, maar van binnen is hij opvallend ruim. Ontworpen om een blijvende indruk te maken en boordevol slimme technologie.

De nieuwe Hyundai Bayon heeft een aantrekkelijke moderne styling met een ruim interieur. Een aangenaam hogere zitpositie, een riante achterbank én nog eens 321 liter aan bagageruimte bieden een hoge mate aan comfort en praktisch gemak. De Hyundai Bayon wil als stijlvolle urban crossover onderscheidend zijn in de details. Zo biedt deze de beste digitale cockpit in zijn segment; een riant 10,25 inch instrumentenpaneel en 10,25 inch touchscreen met split-screen functie zorgen voor een goede informatievoorziening en connectiviteit. Handige features zoals ‘live parking services’ dragen bij aan het rijplezier; hiermee kunt u altijd gemakkelijk dichtbij een goede parkeerplek vinden.

Veilige reisgenoot
Hyundai schenkt met de Bayon ook uitgebreid aandacht aan de veiligheid voor inzittenden en weggebruikers. Hyundai’s toonaangevende SmartSense-systeem biedt veel standaard rijhulpen; van de rijbaanassistent tot de dodehoek-waarschuwing.

Mooie prestaties
Hyundai gaf de Bayon een mild-hybrid aandrijflijn mee met de vernieuwde T-GDI motor. Deze krijgt ondersteuning van een Mild Hybrid Starter Generator, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik én extra trekkracht. Het systeem heeft mooie voordelen in het stadsverkeer; zo kunt u snel en soepel starten na een stop.

Nu in de showroom
De nieuwe Hyundai Bayon staat nu in de showroom. Deze is leverbaar vanaf 21.695 euro. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking bij Autogroep Twente, gevestigd in Almelo, Hengelo en Enschede. Kijk ook op: www.autogroeptwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker