Foto: Henri van der Beek

Slimmer met Edith Westendorp

Ik ben Edith Westendorp en ik geef elk seizoen verschillende kookworkshops bij de Volksuniversiteit in Hengelo en Almelo. Op 15 juni a.s. geef ik een workshop ‘Koken zonder pakjes en zakjes’. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Mensen kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Koken is gezelligheid, en dat wil ik jou laten zien tijdens mijn workshops. Tijdens de workshop ‘Koken zonder pakjes en zakjes’ leer ik je hoe je een lekkere gezonde pastasaus kunt maken, een lekkere nasi, een kipcurry en nog veel meer doordeweekse gerechten, zonder ingewikkelde ingrediënten en volgens recepten die niet al te veel tijd kosten. Je leert op eenvoudige wijze kruidenmixen, sauzen en dressings maken zonder dat je naar kant-en-klare producten hoeft te grijpen.

Edith Westendorp

De Volksuniversiteit Hengelo biedt een grote diversiteit aan cursussen aan voor een brede doelgroep. Kijk voor het actuele aanbod op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker