Cabaret op het Schouwburgplein

HENGELO - De zomer staat voor de deur, steeds meer mensen zijn gevaccineerd en de maatregelen worden geleidelijk versoepeld. Voor cabaretiers Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru aanleiding om pijlsnel een podium te zoeken.

In Hengelo hebben zij dat gevonden op het Schouwburgplein. Op donderdag 8 juli wordt het plein omgetoverd tot één groot sfeervol terras en kan het publiek, onder het genot van een drankje, eindelijk weer live lachen om deze drie top-cabaretiers. De kaartverkoop voor deze zomerse comedy-avond is inmiddels gestart. Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru brengen een programma met messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Het onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor en bovenal een onvergetelijke zwoele zomeravond. Dit keer zijn de cabaretiers niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht op het Schouwburgplein.

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘BUITEN SPELEN (zonder jas)’ op donderdag 8 juli om 20.00 uur op het Schouwburgplein kosten 28 euro (inclusief drankje) en zijn te koop via de kassa, telefonisch bereikbaar op 074-255 6789 (ma. t/m vr. tussen 12.00 en 16.00 uur), en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker