Slimmer met Ellen Loonstra

HENGELO - Ik ben Ellen Loonstra en ik geef 23 juni een workshop Zentangle bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Ik ben Ellen Loonstra en kom uit Enter. Ik ben begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. In 2018 ben ik in aanraking gekomen met Zentangle. Na mijn eerste les begreep ik waarom het mij zo aansprak. Na wat verkenning werd ik me er in 2019 van bewust dat deze tekenmethode mij veel bracht. Door Zentangle vond ik rust, tijd voor mezelf en mijn creativiteit kwam terug. Vanaf toen ging het een grotere rol spelen in mijn dagelijks leven. In het najaar van 2019 heb ik daarom mijn certificaat behaald zodat ik deze passie met andere mag delen. Wat begon met een eenmalig iets, heeft geleid tot levenslang plezier. Mijn eigen werk is te volgen op Instagram @zen.clover. Ik hoop jou te ontmoeten in mijn workshop om samen te ontdekken wat de Zentangle Methode voor jou kan gaan betekenen.

Ellen Loonstra

De Volksuniversiteit Hengelo organiseert gedurende het jaar een groot aantal cursussen en workshops. Leuk, leerzaam én inspirerend voor een brede doelgroep. Kijk voor het actuele cursusaanbod en meer informatie op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker