Foto: Shutterstock

Open dag bij naturistenvereniging Ostana

ENSCHEDE - Op zondag 6 juni 2021 houdt naturistenvereniging Ostana een open dag. Zowel fysiek als digitaal kan men dan de vereniging en het terrein bezoeken. Door het bekijken van een video kom je “virtueel op bezoek” en je kunt bij de vereniging zelf langs om live een indruk te krijgen.

Ostana organiseert elk jaar met veel succes een open dag. Veel mensen hebben belangstelling om bloot te kunnen recreëren en kamperen. Landelijk recreëren meer dan twee miljoen mensen regelmatig bloot op naturistenterreinen, sauna’s en naaktstranden. De open dag biedt de gelegenheid eenvoudig en laagdrempelig kennis te maken met de mogelijkheden van Ostana en het naturisme. Dit jaar dus live en vanuit huis achter de laptop of pc.

Over Ostana
De naturistenvereniging Ostana beheert een fantastisch, kindvriendelijk terrein, waar men terecht kan voor een onbezorgde vakantie. Ostana ligt onder de rook van Enschede, midden in de prachtige natuur tussen Enschede en Haaksbergen, met het recreatiepark Het Rutbeek op loopafstand. Op het terrein met vaste plaatsen en gastenplekken voor tenten, caravans en campers, is een schitterende natuurlijke zwemvijver met een goudgeel strand, waar je heerlijk kunt zwemmen, zonnen en spelen. Er is supersnelle wifi, een gezellige bar en er zijn altijd leuke activiteiten om aan mee te doen. De voorzieningen zijn tip top in orde. Geniet van de zon en de sfeer en de prachtige omgeving.

Kom ook!
Hebt u altijd al eens een kijkje willen nemen op het naturistenterrein? Kom dan langs op zondag 6 juni tussen 10.00 en 17.00 uur want dan heten zij u welkom op het adres van de vereniging aan de Oude Buurserdijk 201, 7546 PS te Enschede. Of surf op 6 juni naar www.natuurlijknfn.nl/opendag. Hebt u vragen? Stuur dan een mail naar beheer@ostana.nl. Maar u mag natuurlijk ook bellen, ze zijn bereikbaar op 053-4282723.

Meer berichten
 
Auto zoeker