Adwise #1 Digital Agency van Nederland in de Emerce100!

ALMELO - Adwise is bekroond tot de nummer één digital agency van Nederland in de Emerce100, de meest prestigieuze graadmeter voor Nederlandse bedrijven in e-business. Het Twentse marketingbureau werd het hoogst beoordeeld op kennis, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit in de categorie full service digital agency groot.

Vorig jaar eindigde Adwise nog op een achtste plaats in de middelgroot categorie, wat deze nummer 1-notering extra bijzonder maakt. “Dit is een droom die uitkomt”, aldus Gijs. Ook in een turbulent jaar wist Adwise met een club van 100 creatieve denkers en doeners te blijven innoveren, doorontwikkelen en groeien. De nummer 1-notering in de Emerce100 is een absoluut hoogtepunt in het 15-jarig bestaan van Adwise, die wordt gezien als fraaie teamprestatie. “Zonder de tomeloze inzet van onze digital brains en het vertrouwen van onze klanten en partners was dit nooit gelukt” benadrukt Gijs.

Alles onder één dak
Adwise startte in 2005 als een internetmarketing bedrijf vanuit het appartement van Gijs. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van de digitale marketing met een team van meer dan 100 creatieve ‘digital brains’. Van het bouwen van een website tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe merkstrategie; Adwise heeft alle specialistische kennis in huis om klanten van A tot Z te helpen met hun marketing activiteiten.

Innoveren en versnellen
Samenwerken met Adwise betekent: innoveren en versnellen. Organisaties die het snelst innoveren op marketing en technologie winnen op lange termijn, vinden ze bij Adwise. In een tijd waarin technologie het onmogelijke mogelijk maakt, zijn ook kleinere organisaties in staat zijn om marktleider te worden. Puur door op een slimme manier marketing innovaties toe te passen. “We beseffen dat innovatie op marketing en sales niet bij alle organisaties in hun DNA zit. Daarom is een betrouwbare partner onmisbaar”, stelt Gijs. Adwise zit al meer dan vijftien jaar bovenop de laatste trends en ontwikkelingen waarmee de agency honderden organisaties op een beslissende voorsprong heeft gezet in de markt. Bovendien stimuleert Adwise hun klanten om (inter)nationale prijzen te winnen met innovatieve marketing-cases wat alleen in de afgelopen vijf jaar al meer dan 100 nominaties en awards heeft opgeleverd.

Meer dan prestige
Voor zowel leveranciers als afnemers van marketingdiensten geldt de Emerce100 als belangrijke graadmeter. Naast een mooie onderscheiding voor geleverd werk, geeft de lijst houvast voor bedrijven en merken bij het kiezen van marketing partners. Een goede klassering in de Emerce100 vergroot voor agencies en bureaus de kans op het aantrekken van nieuwe klanten, zowel uit Nederland als daarbuiten. De Emerce100 biedt dus veel meer dan alleen prestige; het zet marketingbedrijven (internationaal) op de kaart.

Meer berichten
 
Auto zoeker