Vakantiespelen De Tempel

HENGELO - Bij de vakantiespelen voor de jeugd van 4 tot 12 jaar bij wijkcentrum De Tempel in Groot Driene is ook komende week nog veel te beleven!

Deze week gingen de eerste activiteiten van start bij de Kasbah aan de Booggang 2, met onder meer het bouwen van praalwagens op maandag compleet met optocht. Dinsdag werd een gezelligesportieve dag gehouden, woensdag stond een speurtocht en Nerf-gevecht op de planning, donderdag smokkelspel en klootschieten en deze vrijdag: levend ganzenbord. Voor de diverse activiteiten werd ook samengewerkt met de lokale sportverenigingen, waaronder HKC korfbal, MPM atletiek, Juliana voetbal, BRAVO handbal en HGV gymnastiek.

Komende week
Ook voor de komende week staan veel leuke activiteiten op het programma. Maandag 3 mei is er in de ochtend een vossenjacht, ‘s middags workshops acrobatiek. Dinsdag 4 mei is er in de ochtend een mega-hobbelbobbelbaan van gymtoestellen en ‘s middags springkussenslagbal en bordspellenmiddag. Woensdagochtend 5 mei is het zeskamp en ‘s middags optredens met gymtoestellen. Donderdag 6 mei is er in de ochtend een greppeltocht, middag de workshop salsa dansen. Vrijdag 7 mei is de afsluiting met ‘s ochtends circusworkshops en ‘s middags een groot eindfeest.

Deelname
De vakantiespelen zijn in verband met corona volledig in de buitenlucht. Het terrein is op natuurlijke wijze afgesloten. Om drukte te vermijden mogen kinderen in een tijdvak van een kwartier worden gebracht en opgehaald. Kinderen kunnen drie dagdelen komen of er een kiezen. Het ochtendprogramma loopt van 09.30 tot 12.00 uur (vanaf 09.15 uur inloop vanwege corona). Het tweede dagdeel is van 12.00 tot 13.00 uur en het derde dagdeel van 13.00 tot 15.30 uur. Ophalen kan dan tot 15.45 uur. Deelname kost 50 cent per dagdeel. De begeleiders zijn grotendeels gediplomeerd lesgevers uit het onderwijs, sport en scouting. Aanmelden vooraf is wenselijk om samenkomst van ouders te voorkomen, maar dat is niet verplicht. Geef kinderen op of stel vagen aan ‘Vakantiespelen De Tempel’ op Facebook of via WhatsApp met 06 - 17 020 877.

Meer berichten
 
Auto zoeker