Borhave op weg naar het volgend seizoen

BORNE - Borhave is bezig met de selectie voor volgend seizoen en kan met Carmen Boschman een eerste nieuwe speler presenteren. Borhave speelt volgend seizoen weer gewoon eredivisie na helaas een door COVID volledig verloren competitiejaar.

Met Carmen Boschman haalt Borhave opnieuw een jonge speelster binnen de selectie, een speelster met potentie en ervaring in de nationale jeugdselecties. Carmen heeft na een stormachtige ontwikkeling in de jeugd een forse tegenslag gekend ten gevolge van een zware knieblessure. Het afgelopen seizoen heeft ze in Raalte bij Kwiek hard gewerkt aan het volledig terugkomen op niveau. Carmen is een rechtshandige hoekspeler. Borhave is gelukkig met de keuze van Carmen voor de Bornse club.

Carmen stelt zich voor
“Hallo allemaal, mijn naam is Carmen Boschman en ben 20 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje genaamd Aerdt, gelegen in de provincie Gelderland, met mijn ouders en zus. Op mijn 9e ben ik begonnen met handballen bij dorpsclub FBC. Daarnaast ben ik naar handbalschool Gelre gegaan om mezelf te ontwikkelen en hogerop te komen. Op mijn dertiende ben ik vertrokken naar de Arnhemse vereniging Swift om daar op landelijk niveau in de B1 te spelen op de linkerhoek. Met vijftien jaar speelde ik bij AES dames 1, 2e divisie. Om mij verder te ontwikkelen heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar VOC in Amsterdam, om in de A1 in de jeugddivisie te gaan spelen. Hiernaast was ik ook geselecteerd voor Oranje U19. Na een zware knieblessure en een jaar revalideren heb ik dit jaar gespeeld bij kwiek DS2, 1e divisie. Door Corona was dit een kort seizoen. Ik heb ervoor gekozen om dit jaar de overstap naar HV Borhave te maken, om op eredivisie niveau te gaan spelen.”

Meer berichten