Mango brengt leuke dingen dichterbij!

ALMELO / HENGELO - Hebt u ook al weer genoten van de mooie lentedagen? Dit is hét moment om er weer op uit te gaan en de omgeving te verkennen. Wanneer u wat minder mobiel bent, kan Mango Almelo/Hengelo u hierbij helpen. Want: Mango brengt leuke dingen dichterbij!

Mango Almelo/Hengelo specialiseert in diverse hulpmiddelen voor de mobiliteit. Wie af en toe wat ondersteuning nodig heeft tijdens het lopen, kan bijvoorbeeld kiezen voor een rollator. Maar wanneer je graag wat verder weg wil, is een scootmobiel een aantrekkelijke optie. Deze zijn er in allerlei varianten; van de compacte, opvouwbare scootmobiel voor achter in de kofferbak tot de comfortabele tweezits duo-scootmobielen om samen op pad te gaan.

Aantrekkelijke korting
Mango gunt uiteraard iedereen het gemak van een veilige, comfortabele en praktische scootmobiel. Deze zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd, waarbij uw leeftijd uw korting bepaalt! Bij aanschaf van een scootmobiel vanaf 999 euro ontvangt u namelijk uw leeftijd in euro’s als extra korting. Dit bovenop de al heel scherpe prijzen die Mango Almelo/Hengelo hanteert.

Uitstekende service
Mango Almelo/Hengelo staat bekend om de uitstekende service. Dit begint al bij het uitgebreide advies en de vrijblijvende proefrit. Zo maakt u de beste keuze voor een scootmobiel. Verder verzorgen zij de service en onderhoud in eigen beheer, zodat u altijd mobiel blijft. Betrouwbare service waar u écht op mag rekenen.

Kom langs
Mango Almelo/Hengelo geeft u graag een passend advies over een scootmobiel of ander hulpmiddel. U bent van harte welkom in de vestigingen aan de Einsteinstraat 8A in Almelo (tel. 0546-45 32 96) en Drienerstraat 59 in Hengelo (tel. 074-700 22 69). Kijk voor informatie ook op: www.scootmobieltwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker