Winkelcentrum Hasselo viert 40ste verjaardag online

HENGELO – Het had een groot feest moeten worden met muziek, kraampjes en allerlei vertier. Maar door de coronacrisis viert winkelcentrum Hasselo haar 40ste jubileum met een online bingo. Er zijn leuke prijzen te winnen, met als hoofdprijs een volledig nieuwe garderobe of een Giant fiets van 900 euro.

Vanaf de eerste opening van het winkelcentrum in 1981 is er een boek- en speelgoedwinkel naast de Jumbo, toen C1000. “We begonnen als de Speelboom maar sinds de grote verbouwing in 2006 zijn wij bekend als de Vrijetijdsshop”, vertelt Elizabeth van Vrijetijdsshop Hasselo. Ze roept iedereen op zegels te sparen voor de Foute Bingo Show en kans te maken op een van de vele prijzen. “Elke winkel heeft prijzen beschikbaar gesteld en meedoen is makkelijk”

Meespelen
De hele maand april ontvang je een gekleurde sticker bij besteding van 5 euro in het winkelcentrum. Met 9 stickers in de juiste kleurencombinatie is de kaart vol. Je levert hem in bij de Albert Heijn of Jumbo. Je ontvangt een bingokaart om mee te doen aan een heuse online feestshow op zaterdagavond 1 mei, de Foute 500 Muziek Bingo. De show is van origine gebaseerd op het alom bekende bingospel maar met hilarische intermezzo’s die als doel hebben de interactie van de deelnemers te stimuleren. Op de bingokaarten ter ere van Hasselo’s 40ste staan titels en artiesten in plaats van cijfers. Je gaat online en volgt de show en wie bingo heeft moet met een speciaal nummer bellen om de kaart te laten controleren.

Meer informatie: www.winkelcentrumhasselo.nl en www.foute500.nl

Foto en tekst: Marjolein van Loenen

Meer berichten