Foto:

Slimmer met Anne Lodewijkx

HENGELO - Mijn naam is Anne Lodewijkx en ik geef vanaf 22 april een jaarreeks Lichter leven (onder voorbehoud; we hopen op versoepeling van de beperkende maatregelen rondom corona).

Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk. In mijn eigen praktijk voor organising (opruim-coaching) en coaching speelt loslaten een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Ook om verloren of zieke dierbaren, beperkende overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. Het is mijn passie om mensen te helpen om in beweging te komen, zodanig, dat ze door los te laten, ruimte maken voor zichzelf. Met een groter bewustzijn op je eigen manieren van (niet-)loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

In deze jaarreeks van 9 maandelijkse bijeenkomsten geef ik aandacht aan onze bewustwording en groei, met de insteek om lichter te leven. De bijeenkomsten bestaan uit momenten van reflectie, delen, oefening en inspiratie. Je krijgt handvatten voor groei en meer inzichten in je eigen gedrag, overtuigingen en wensen. Met aandacht voor je eigen proces creëer je een lichter leven voor jezelf.

Anne Lodewijkx

Kijk voor meer informatie en het actuele programma van cursussen en workshops op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker