Sportclub H.G.V. organiseert sportmiddag

Sportclub H.G.V. organiseert sportmiddag

HENGELO - De coronamaatregelen zorgen voor flink wat belemmeringen, ook als het gaat om beweging. Sportvereniging H.G.V. maakt zich zorgen om de gesteldheid van kinderen. Daarom organiseert de sportclub op de zaterdagmiddagen voor alle kinderen in Hengelo een sportmiddag.

Het uurtje breed bewegen is in deze tijd mogelijk volgens strikte richtlijnen: Het vindt buiten plaats in kleine groepjes, zodat aan de 1,5 meter afstand-regel kan worden gehouden. De ouders/verzorgers mogen de kinderen wél brengen en ophalen, maar mogen niet blijven kijken.

Plezier voor jong en oud
Iedereen kan zich aanmelden en gratis meedoen. Er worden tikspellen aangeboden, oefeningen op een airtumblingbaan, of er wordt een tocht gelopen met allerlei leuke opdrachten. Het uurtje breed bewegen blijft zich iedere zaterdag buiten plaatsvinden, totdat de binnenaccommodaties weer geopend kunnen worden. Ook voor volwassenen is er een mogelijkheid om te bewegen. In groepjes van twee personen ga je in overleg bijvoorbeeld een wandeltocht maken of outdoor trampolinespringen. Meer informatie over de sportmiddag? Zie ook: www.hgvhengelo.nl.

Meer berichten