De Slinger blijft verbinding zoeken

HENGELO - Het nieuwe jaar is van start gegaan, met nog steeds geldende strenge coronamaatregelen. Bij de Slinger Hengelo is men druk bezig met de plannen voor 2021. Veel activiteiten zullen online blijven plaatsvinden.

De Slinger Hengelo is een netwerk van bedrijven en hét merk voor maatschappelijke betrokkenheid. Bedrijven kunnen laten zien dat zij maatschappelijk betrokken ondernemen en maatschappelijke organisaties laten hun betrokkenheid bij Hengelo zien. Rekening houdend met de maatregelen zullen er diverse kleinere activiteiten worden georganiseerd om verbinding te blijven maken. De Slingerbeurs en het Slingerplein zijn gepland op 12 maart. Het Slingerplein is bedoeld voor matchen, netwerken en het delen van kennis. De jaarlijkse Slingerbeurs was altijd een fysiek evenement waar vragers en aanbieders elkaar konden vinden voor het maken van matches. Bijeenkomsten voor grote groepen zijn inmiddels al een jaar onmogelijk. In de afgelopen periode bleek dat er online gelukkig ook veel mogelijk is. Wat de toekomst betreft wordt steeds opnieuw bekeken wat meer voordelen biedt: online, fysiek of een combinatie.

Coronaproof beurs
De Slingerbeurs krijgt een nieuwe digitale vorm, als onderdeel van het Slingerplein. Geen deelnemers op locatie, maar iedereen kan vanuit huis of werk meekijken en meedoen. Op deze manier kunnen maatschappelijke organisaties en ondernemers uit Hengelo ‘coronaproof’ met elkaar in contact komen om vraag en aanbod uit te wisselen. De aftrap is om 14.30 uur. Houd de website www.deslingerhengelo.nl in de gaten voor meer informatie. Aanmelden kan alvast via administratie@deslingerhengelo.nl.

Slingerjaarprijs
Op 12 maart wordt ook de Slingerjaarprijs uitgereikt. Deze prijs bestaat uit een cheque ter waarde van € 500,- voor de winnende maatschappelijke organisatie en een trofee voor het betrokken bedrijf. Zie de genomineerden op de website (stemmen is mogelijk tot 15 februari).

Meer berichten