Madoka zoekt nieuw gastgezin
Foto: KLIK&VIDEO

Madoka zoekt nieuw gastgezin

HENGELO - De Japanse Madoka woont sinds september 2020 bij een gastgezin in Hengelo en zij gaat hier ook naar school. Zij is bij dit gezin geplaatst voor de duur van het eerste semester. Vanaf februari tot de zomervakantie zoekt Travel Active High School Holland voor haar een nieuw gastgezin in Hengelo of omgeving.

Madoka is een vriendelijke en rustige 15-jarige meid. Ze is zeer creatief en maakt graag origami kunstwerkjes, deze Japanse vouwkunst hoopt ze ook aan haar nieuwe gezin te leren. Verder houdt ze van zingen, zij zingt in Japan in een koor en treedt daar af en toe op. Bovendien heeft Madoka interesse voor tuinieren en maakt ze soms jam van zelfgekweekt fruit. Over zichzelf zegt zij: “Ik sta open voor veel nieuwe ervaringen. Een aantal weken geleden heb ik het Rijksmuseum bezocht en ik zou het leuk vinden om nog meer te leren over Nederlandse kunst.” Bekijk haar profiel: www.travelactive.nl/madoka-uit-japan.

Wat doet het gastgezin?
Iedereen kan gastgezin zijn: een stel of alleenstaand, met of zonder kinderen. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse studenten tussen de 14 en 18 jaar de kans onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze bij een Nederlands gezin te plaatsen terwijl zij hier naar de middelbare school gaan. Een gastgezin neemt de student belangeloos in huis, voorziet in kost en inwoning, andere kosten zijn voor rekening van de student of Travel Active. Staat u open voor een andere cultuur met haar taal en tradities in huis? Neem contact op via highschoolholland@travelactive.org of bel: 085 222 4810. Zie ook: www.travelactive.nl/high-school-holland.

Meer berichten
 
Auto zoeker