Slimmer met Frieda Eisen

Slimmer met Frieda Eisen

HENGELO/ALMELO - Ik ben Frieda Eisen en geef half maart een cursus Mindfulness in Hengelo en in Almelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.


Ik ben van Drentse origine en opgegroeid op de boerderij. Ik houd van buiten zijn en ben een fervent wandelaar. In 2013 heb ik meegedaan aan de beklimming van de Alpe d’Huzes. Ik ben een doener, creatief, en mag graag gebruik maken van visuele methodes bij de coaching en trainingen die ik geef. In 2008 heb ik kennis gemaakt met Mindfulness tijdens een therapeutische training. Vanaf dat moment ben ik bewuster gaan leven en was mijn belangstelling voor de Mindfulness aangewakkerd. Ik heb de studie Toegepaste Psychologie gedaan en diverse scholingen op het gebied van Mindfulness en Coaching. Mindfulness klinkt voor sommigen als iets zweverigs, iets geheimzinnigs. Voor mij als nuchtere Drentse heeft het een heel andere lading. Wat is er geheimzinnig aan stevig met je beide voeten op de grond staan? Aan gewoon ademhalen? Aan mild zijn voor jezelf? Ik ben overtuigd van de werking ervan en mede daarom blijf ik open staan voor wijsheden uit alle tijden en culturen. Mijn passie voor Mindfulness neemt toe door resultaten die ik zie en hoor tijdens de trainingen. Het is erg fijn om te horen dat deelnemers bewuster gaan leven en meer balans vinden in hun dagelijkse bestaan. Ik hoop jou binnenkort te mogen ontmoeten.

Frieda Eisen

De Volksuniversiteit Hengelo organiseert gedurende het jaar een grote diversiteit aan cursussen en workshops. Van leuk tot leerzaam en voor een brede doelgroep. Ongetwijfeld zit er ook iets voor ú tussen. Kijk voor het totale aanbod voor de komende tijd ook eens op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker