Online workshops bieb Hengelo
Foto: David Stassen

Online workshops bieb Hengelo

HENGELO - De bibliotheek van Hengelo heeft er weer zin in! Ook in 2021 worden weer de nodige workshops, cursussen en andere activiteiten gehouden. Vooralsnog even online, later ook weer fysiek. De eerste workshops zijn gericht op werkzoekenden.

De eerst geplande workshop gaat over het thema ‘De eerste indruk telt’. Deze is er op gericht om mensen te helpen bij het vinden van werk. Je krijgt maar één kans om de eerste indruk te maken en die is belangrijker dan je denkt. Binnen slechts drie tot zes seconden hebben mensen een eerste indruk van elkaar en krijgen ze het gevoel of je te vertrouwen bent of niet. Je hebt in die mega-korte tijd nauwelijks een woord kunnen wisselen, toch heb je al een heel verhaal verteld. Deze week wordt de Walk &Talk Workshop gegeven door imago stylist Simone Tiehatten. Start op vrijdag 15 januari van 10.00 tot 12.00 uur. De workshop is online en gratis bij te wonen.

Presenteer jezelf
De tweede workshop heeft als thema: jezelf presenteren. Pitchen.....veel werkzoekenden vinden het maar lastig om een goede elevatorpitch over zichzelf te houden en al helemaal nu het steeds vaker online moet. Deze workshop ‘Jouw voorstelpitch’ is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor alle thuisblijvers die deze periode gebruiken om stil te staan bij hun persoonlijke ontwikkeling. Start op vrijdag 29 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Ook deze is online en gratis bij te wonen. Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekhengelo.nl/programma

Meer berichten
 
Auto zoeker