LIONS verkopen chocoladeletters voor het goede doel

LIONS verkopen chocoladeletters voor het goede doel

HENGELO - De coronatijd is een zware tijd voor iedereen, maar speciaal voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Deze actie is een mooie aanleiding om waardering te laten blijken aan familie, vrienden of relaties. Maak iemand blij met een luxe ambachtelijke chocoladeletter of een chocoladekerstboom.

De opbrengst komt ten goede aan een mooi kerstpakket voor de gezinnen van de Voedselbank Midden Twente, die het al zo moeilijk hebben in deze decembermaand. Bestellen kan nog tot en met vrijdag 27 november. Op https://www.mixedlionsletteractie.nl/bestelling-plaatsen/ kan iedereen online een bestelling plaatsen. Betaling geschiedt pas achteraf, na aflevering ontvangt u een factuur. Deze actie is een mooie aanleiding om in Corona-tijd iemand te verrassen met Sinterklaas of Kerst. Bijvoorbeeld met een overheerlijke ambachtelijke banketstaaf of een prachtig versierde chocoladeletter of chocolade-kerstboom van verantwoorde chocolade! Ambachtelijk gemaakt door banketbakkerij Gustaf, overheerlijk en een sympathiek gebaar in deze moeilijke tijd. De LIONS hopen dat veel mensen met hen meedoen om de huishoudens in nood te helpen. Het is hard nodig. Iedere bestelling groot of klein wordt bijzonder gewaardeerd! Hartelijk dank namens Mixed LIONS Club Hengelo/Team Letteractie.

Donaties welkom!
Doneren kan natuurlijk ook voor dit bijzonder goede doel. Wie liever niets bestelt kan tóch meedoen via de doneerknop op de website, www.mixedlionsletteractie.nl

Meer berichten