Conrad Twente Rally afgelast

HENGELO - Het zal niemand zijn ontgaan dat het aantal coronabesmettingen flink oploopt, zo ook in de regio Twente. Omdat de Conrad Twente Rally veiligheid altijd op nummer één heeft staan, is besloten om de editie voor 2020 af te gelasten. Deze zou komende zondag gehouden worden.

“We hebben met man en macht gewerkt aan een versie zonder publiek en een nog verder afgeslankte versie maar dat heeft niet mogen baten. Wij vinden het maatschappelijk niet verantwoord om een evenement met onze omvang in deze periode neer te zetten. Verder verkleinen zou vervolgens het evenement tenietdoen en jammer zijn van de enorme inzet van de verschillende vrijwilligers.”, aldus de organisatie. Zij steken nu al hun energie in de andere nog te organiseren rally’s voor de komende tijd. En natuurlijk in de editie 2021, waar men weer in volle glorie een topevenement neer wil gaan zetten.

Dank voor de steun
“Rest ons niets ander dan sponsoren, relaties, deelnemers, aanwonenden en vrijwilligers enorm te danken voor hun toezeggingen in deze rare tijden. Zonder deze steun waren we nooit zover gekomen! Graag tot volgend jaar in oktober!”

Meer berichten