Brainstorm Creatieve Broedplaats in Borne

BORNE - Creatieve ideeën en ondernemende geesten zijn er genoeg in Borne. En hopelijk willen zij graag meedenken over het plan voor een creatieve broedplaats.

Heb jij een idee of een plan voor een creatieve broedplaats in Borne? Of wil je jouw creatieve broedplaats steviger neerzetten? Of wil je meepraten? Of kiek’n wat ’t wodt? Doe dan op 5 november mee en meld je aan voor de Creatieve Broedplaats Borne Brainstorm (mond vol) in Kulturhus Borne! Met een korte en krachtige sessie wordt eerst eens even gekeken naar wat er is. De sessie duurt van 19.00 tot 20.15 uur. Creatieve broedplaatsen zijn verzamelplekken waar creatieven, ondernemers, kunstenaars, gamers en muzikanten samenkomen of een werkruimte hebben. Het is een plek waar krachten worden gebundeld, waar kruisbestuivingen ontstaan en waar met lef en experiment nieuwe concepten worden ontwikkeld. Maar ook een plek waar men kennis kan maken met de nieuwe creatieve technologische ontwikkelingen en zich verder kan bekwamen. Men wil verkennen of men zoiets in Borne kan realiseren. Daarvoor gaan ze uiteindelijk de ideeën bundelen en een plan maken dat op 1 juni 2021 ingeleverd zal worden voor de subsidieregeling Creatieve Broedplaatsen. De creatieve broedplaats in Borne moet echt onderscheidend worden bijvoorbeeld met een lokaal thema zoals textiel.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk via www.kulturhusborne.nl. Er is plek voor maximaal 25 personen. Bij overweldigende belangstelling, volgen er meer sessies. Tijd: 19.00 - 20.15 uur. Mocht je intussen al bruisen van de nieuwe ideeën of meer informatie willen, neem dan contact op met: cultuurmakelaar Eléon de Haas via e.dehaas@borne.nl / 06-23040169 of Laura Reymer, programmeur van Kulturhus Borne: laura.reymer@kulturhusborne.nl

Meer berichten