Foto:

Band Huize Ria in De Cactus

HENGELO - Donderdag 15 oktober staat de Herman Brood Tribute band Huize Ria op het podium van Muziek en Proeflokaal de Cactus in Hengelo. Op de nieuwe tijdelijke locatie van de Cactus in het Hazemeijer Complex zijn de omstandigheden door uitbater Erwin Kwakman weer aangepast aan de nieuwe richtlijnen en kunnen optredens coronaproof plaatsvinden.

Iets meer dan een jaar geleden deed Huize Ria haar try-out in de Cactus en dat smaakte toen al naar meer. Nu keert Huize Ria met inmiddels een bak ervaring en een spetterend avondvullend programma terug. De band heeft zichzelf als missie gesteld met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste Rock 'n Roll artiest te maken. Natuurlijk speelt het de grote hits, maar er is zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen laten van zich horen.

Kom ook
Vanaf 16.00 uur is de Cactus geopend en vanaf 17.00 uur kun je er ook een vorkje prikken. Om stipt 19.30 uur start de band. Dit tijdstip is gekozen vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Wil je er bij zijn? Bestel dan tijdig je tickets via www.decactus.nl entree kost 6 euro.

De Cactus
Ook in deze uitdagende tijd biedt De Cactus zoveel mogelijk leuke, maar vooral ook veilige evenementen. Zo is er op 11 oktober een gospelsessie met André Bijleveld, op maandag Popeye Presents: Mercy John en op woensdag de altijd gezellige Pub Quiz. Op 16 oktober treden The Marshalls op. Op de tijdelijke nieuwe locatie kan dit allemaal veilig tot zijn recht komen om voor alle bezoekers een spetterende avond te garanderen.

Meer berichten
 
Auto zoeker