Slimmer met Jacqueline Braakman

Ik ben Jacqueline Braakman en geef vanaf 27 oktober de cursus Italiaans voor beginners in Almelo bij de Volksuniversiteit Hengelo e.o.

Ik heb 15 jaar in Rome gewerkt en gewoond, een geweldige ervaring en ik vind het dan ook super om dit te delen met de cursisten. Italië is het land van de gastvrijheid, de warmte, niet alleen van de zon maar ook zeker van de mensen, de passie, shoppen in Milaan, slenteren door de kleinste steegjes van Rome of heerlijk ontspannen in de prachtige Dolomieten. Italië kent een grote diversiteit aan culturen. Tijdens de talencursus Italiaans leert u daarom niet alleen de taal, maar spreken we ook over de streken en de daarbij behorende culturen. We delen de verschillende ervaringen die we in dit prachtige land hebben opgedaan en hoe deze cultuur verschilt van de onze. Uiteraard staat het leren van deze prachtige taal voorop tijdens deze cursus en het boek leidt ons door dit prachtige land met haar veelzijdige gebruiken. We praten over het heerlijke Italiaanse eten, de lekkerste wijnen en het vinden van de echte Italiaanse restaurants, het zelf koken van typische Italiaanse gerechten, waar we moeten shoppen en waar moeten we naar toe om wat te zien? Maar bovenal leren we elkaar kennen, delen we onze ervaringen en hebben we plezier. Plezier in het leren kennen van een land dat zo bijzonder is en waar we zo veel van houden. Maar bovenal het plezier in leren van een prachtige taal!

Jacqueline Braakman

Kijk voor meer informatie over de cursus ‘Italitaans voor beginners’ van Jacqueline Braakman en alle andere cursussen van de Volksuniversiteit Hengelo op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker