<p>Wendy Strijk</p>

Wendy Strijk

Slimmer met Wendy Strijk

Ik ben Wendy Strijk en ik geef vanaf 1 oktober een korte cursus ‘Leer vertrouwen op je intuïtie’. Naast docent bij de Volksuniversiteit werk ik als zelfstandig therapeut.

Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht, waar ik me voornamelijk bezig hield met de preventie van ziekte. Het voorkomen van ziekte ben ik in de loop van de jaren anders gaan invullen doordat ik me ben gaan verdiepen en bekwamen in een breed scala aan alternatieve geneeswijzen. Tegenwoordig ben ik Sensitherapeut en Reiki Master. Ook ben ik mediamiek en dat maakt dat mijn intuïtie en gevoel heel sterk ontwikkeld zijn. Naast de fantastische resultaten die ik tot op de dag van vandaag boek met de Sensitherapie, is bij mij 10 jaar geleden de behoefte geboren om mijn kennis met anderen te delen. Vanuit mijn eigen ervaring wilde ik graag anderen helpen door hen dezelfde inzichten te brengen die mij zo geholpen hebben. Want de maatschappij van tegenwoordig is niet ingesteld op het vertrouwen op je onderbuikgevoel. Daarom geef ik naast de cursussen ‘Reiki’, ‘EFT’, ‘Hooggevoelig en dan?’ en ‘Help, mijn hoofd zit vol!’ de cursus ‘Leer vertrouwen op je eigen intuïtie’ bij de Volksuniversiteit. Elk jaar is het weer een feestje om deze cursussen te mogen verzorgen. Ik geniet ervan als ik mensen zie groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door hun nieuw opgedane vaardigheden en kennis. Want op hun beurt zullen zij hun ervaringen ook weer gaan delen met vrienden en familie. Zo wordt het leven langzaam voor iedereen een beetje mooier.

Wendy Strijk

Kijk voor meer informatie over de cursus ‘Leer vertrouwen op je intuïtie’ van Wendy Strijk en alle andere cursussen van de Volksuniversiteit Hengelo op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Wendy Strijk

Meer berichten