Sport & Fun Xperience bij Kulturhus Hasselo

HENGELO - Wil jij de vakantie afsluiten met toffe activiteiten? Skillz jongerenwerk (onderdeel van Wijkracht) organiseert op woensdag 12 augustus een Sport & Fun Xperience voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Deze Xperience vindt plaats bij Kulturhus Hasselo (Henry Woodstraat 62) van 17.30 tot 21.00 uur.

Het grasveld bij het Kulturhus Hasselo wordt die dag omgetoverd tot een speelveld met activiteiten zoals footgolf, spikeball, bubbleball, archery tag en meer. Uitdagende activiteiten die ook voor veel plezier zorgen. Bij eedere activiteit kunnen de deelnemers punten scoren. De drie teams die het best presteren krijgen een prijs.

Aanmelden
Iedere deelnemer doet mee met een team dat bestaat uit vier jongeren. Heeft een jongere geen team van vier, dan zorgt Skillz dat er een team van vier wordt gevormd. Aanmelden is verplicht, stuur een bericht naar skillz@wijkracht.nl. Vermeld de teamnaam en namen van de deelnemers. Geef ook aan wie de captain van het team is, inclusief zijn of haar telefoonnummer. Er geldt een maximumaantal deelnemers. Wees er dus snel bij!

Meer berichten
 
Auto zoeker