Foto:

Senioren in Borne weer samen in beweging in zomervakantie

BORNE - Tijdens de zomervakantie wordt er voor senioren een gevarieerd beweegaanbod aangeboden door Welzijn Ouderen Borne, Borne Sport en sportverenigingen. Senioren kunnen kennismaken met verschillende sportverenigingen en een gratis kennismakingsles volgen, zonder enige verplichting tot lidmaatschap.

De beweegactiviteiten waaraan deelgenomen kan worden zijn onder andere bootcamp, Pilates, KeepFit, Walking Football, sport en spel, Taji, balans, fietsen en wandelen. Kortom, een mooie diversiteit aan activiteiten die geschikt zijn voor een brede doelgroep qua vaardigheden en gezondheid. Corona en de opdracht om thuis te blijven hebben de spieren geen goed gedaan. Minder bewegen betekent een achteruitgang in de conditie.
Veel sportverenigingen/ sportaanbieders zijn weer gestart met beweeg- en sportlessen. Juist nu is het fijn om weer (samen) bezig te kunnen zijn. Ontdek wat er in Borne allemaal te doen is op sport en beweeggebied op de website van Welzijn Ouderen/Wijkracht: www.woborne.nl.

Deelname
In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht voor uw en ieders veiligheid. Geïnteresseerden kunnen zich per mail opgeven bij de sportvereniging of sportaanbieder. De contactgegevens staan vermeld in het zomerprogramma op www.woborne.nl/wat_is_er_in_borne_te_doen/zomerprogramma_2020.

Meer berichten
 
Auto zoeker