Foto:

Openingsactie Theatercafé

HENGELO - Voordelig, verantwoord en veilig lunchen, het kan weer! Sinds woensdag 8 juli is het theatercafé van Schouwburg Hengelo weer open voor een kopje koffie, lunch en borrel. De lunch wordt verzorgd door de JP van den Bent stichting.

JP van den Bent biedt ondersteuning aan mensen die dat kunnen gebruiken. Zo worden zij geholpen om volwaardig mee te draaien in de maatschappij. De stichting doet dat bijvoorbeeld door geschikte werkplekken te creëren, zoals dus in het Theatercafé van Schouwburg Hengelo. Zowel de bediening als de bereiding van de lunch is in handen van cliënten en begeleiders van JP van den Bent. Bezoekers kunnen heerlijk lunchen met verse soepen, broodjes en salades. Bovendien zijn de gerechten vanwege het maatschappelijke karakter van de stichting zeer aantrekkelijk geprijsd. De vernieuwde menukaart is te bekijken op: www.schouwburghengelo.nl.

Zelfgemaakte appeltaart
De cliënten en medewerkers van JP van den Bent zijn uiteraard blij dat ze eindelijk weer aan de slag mogen en vieren dit graag samen met de gasten. Daarom heeft men een leuke openingsactie bedacht: nog de hele maand juli kunt u een punt heerlijke zelfgemaakte appeltaart met slagroom bestellen voor slechts € 1,- (zolang de voorraad strekt).

Openingstijden
Het Theatercafé is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur én voorafgaand en na afloop van voorstellingen. Voor de lunch bent u in de middag welkom. De keuken is tussen 12.00 en 15.00 uur geopend. Vanwege de coronamaatregelen is het meubilair ruim opgesteld en geldt er een maximaal aantal bezoekers. Reserveren is niet verplicht, maar is wel mogelijk. Bel dan even naar 074-255 8222. Wie benieuwd is naar de activiteiten van de medewerkers van JP van den Bent kan hen volgen via de Facebookpagina ‘The Green Room Hengelo’.

Meer berichten
 
Auto zoeker