Foto:

JobOn hervat wandelen voor Twentse werkzoekenden

ALMELO/HENGELO - In 2019 stopte het werk van Sabine van den Bosch (55). Vanaf dat moment kwam zij thuis te zitten, maar niet stil. Van den Bosch is altijd nieuwsgierig naar kansen en mogelijkheden tot ontwikkeling of groei. Daarom ging ze aan de slag als vrijwilliger voor JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. In Twente is zij intussen het gezicht van JobOn in de regio.

Ze organiseert inspirerende events, ontmoet gastsprekers en opleiders die ze anders nooit zou ontmoeten en is ‘ready’ voor de sterk veranderde huidige arbeids- en sollicitatiemarkt. Ze gunt iedereen deze ervaring, daarom roept ze andere werkzoekenden in Almelo en Hengelo op haar te komen versterken. Van den Bosch: “Je hebt naast een mooie ervaring op je cv ook meteen focus op de huidige arbeidsmarkt, breidt je netwerk uit en ontmoet nieuwe mensen.” De Enschedese was in haar laatste functie regiomanager van een commerciële netwerkorganisatie. Helaas werd het bedrijf vorig jaar verkocht en stopte haar baan. “Door eventmanager bij JobOn te zijn kan ik naast ervaring opdoen, ook gebruik maken van tools die mij helpen bij het ontwikkelen van mijn nieuwe toekomst.”, aldus Van den Bosch.

Wandelevents in Twente
De afgelopen tijd was JobOn vooral digitaal actief, met onder meer webinars voor werkzoekenden. Vanaf juli wordt er vanuit JobOn weer gestart met events op locatie. Van den Bosch: “We gaan in Almelo en Hengelo corona-proof live netwerken met JobOn-tour. Samen met wandelcoaches organiseren we wandelevents in de natuur waarin we met werkzoekenden in opdrachten werken aan werk! Erg fijn en leuk, want er is zeker weer behoefte aan echt persoonlijk contact met andere werkzoekenden in Twente.

Versterking gezocht
JobOn's doel is dat uiteindelijk iedereen doorstroomt naar nieuw werk; daarom is er van nature ook altijd ruimte voor en behoefte aan nieuwe vrijwilligers in Almelo en Hengelo. Kijk voor meer informatie ook op: www.jobon.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker