Foto:

Kom kleuren tellen in Tuin Beckelo zondag

BECKUM/BOEKELO - Op zondag 19 juli van 10.00 tot 17.00 uur zijn bloemen- en plantenliefhebbers van harte welkom in Tuin Beckelo aan de Beckumerstraat 460 tussen Beckum en Boekelo.

Op liefst 2.400 vierkante meter zijn een siergrassentuin, moestuin en tal van planten, struiken en bomen te bewonderen. Tal van beelden, het ’boerenmuurtje’, de nieuwe vijver en bijvoorbeeld de bijzondere brug maken een bezoek extra de moeite waard. Door de grootte en de paden-indeling van de tuin kunt u er met gemak Corona-veilig wandelen.

Heel veel tinten
Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen van Tuin Beckelo leggen ook dit jaar weer de nadruk op kleuren. Om een paar fraai getinte soorten uit de grote variëteit planten te noemen: leonotis, dahlia’s, salvia’s, echinacae, heliopsis, agastache, rudbeckia en meer. Wie meer mee wil nemen dan alleen de indrukken en foto’s kan kiezen uit het aanbod siergrasplanten in pot. Op 19 juli verhinderd? Tuin Beckelo houdt op 23 augustus, 27 september en 18 oktober ook Open Dag. Zie ook Facebook: tuin.beckelo

Meer berichten
 
Auto zoeker