Foto:

Oyfo is weer open!

HENGELO - Zaterdag heeft het Techniekmuseum weer haar deuren geopend. Alle medewerkers zijn blij iedereen weer te kunnen verwelkomen. Er is alles aan gedaan om het bezoek aan het museum zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Alles is extra goed schoongemaakt en er is een vaste looproute. Het aantal bezoekers wordt gereguleerd. Dit werkt via een online ticketsysteem. U koopt vooraf een kaartje voor een specifieke datum en tijd. Ga naar www.oyfo.nl/tickets. Iedere bezoeker krijgt 2,5 uur de tijd om het museum te bekijken. Meer dan genoeg om kennis te maken met de collectie en uitgebreid de games te spelen. Om de bezoekers goed te spreiden, zijn de openingstijden extra ruim. Bezoeken zijn dagelijks mogelijk van 12.00 tot 17.00 uur. Ook op maandag!

Activiteiten
Nog niet alle activiteiten worden normaal hervat. De Doe- & draaidagen vervallen tot nader bericht. Men is achter de schermen druk bezig met het opstarten van de Doemiddagen. Houd de berichtgeving op de website in de gaten om te weten wanneer deze activiteiten weer starten. In de zomerperiode zijn er wegwerkzaamheden rondom het museum. Houd hiermee rekening bij het plannen van uw bezoek. Op de website www.oyfo.nl staat meer informatie. U vindt het Techniekmuseum aan de Industriestraat 9 in Hengelo. Heeft u vragen? Mail naar info@oyfo.nl of bel 074-2430054.

Meer berichten
 
Auto zoeker