Binnenstad verwelkomt bezoekers: Leuk je weer te zien!

HENGELO - De binnenstad van Hengelo heet bezoekers weer van harte welkom. Het lijkt erop dat de versoepeling van de maatregelen tot dusver niet zorgt voor een verhoging van het aantal besmettingen. Bezoekers laten zich ook steeds meer zien in de stad, dus langzaam begint de reuring in het centrum van Hengelo weer terug te komen.

Om de bezoekers welkom te heten is Stichting Centrummanagement Hengelo samen met Hengelo Promotie een campagne gestart getiteld: “Leuk je weer te zien!”. Tegelijk met de hartelijke verwelkoming worden de bezoekers er wel op gewezen om je altijd aan de maatregelen te blijven houden. “Want zo houden we het ook leuk”, aldus Rob Berkhout, Centrum Manager Hengelo. “We zijn blij weer meer bezoekers te zien in de binnenstad maar de nadruk moet wel blijven liggen op het naleven van de maatregelen.”

HengeloSamenSterk.nl 
Een rondje door de binnenstad laat zien dat Hengelo weer opleeft: men is duidelijk blij de bezoekers weer te zien. Op vlaggen, spandoeken en straatstickers wordt deze boodschap ook gecommuniceerd.
Een promoteam van HengeloSamenSterk.nl deelde afgelopen zaterdag kleine desinfectiesprays uit. “Wel met handschoenen aan”, aldus Monique Otto, Marketing Manager Hengelo Promotie. "De spray is een gadget, handig voor in de tas en zo word je er regelmatig aan herinnerd dat je handen desinfecteren belangrijk en noodzakelijk is. De campagne wordt goed ontvangen, maar de mensen zijn zich er ook van bewust dat het naleven van de maatregelen bijdraagt aan een blijvende reuring in de stad.” Oftewel: het is van belang dat we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid blijven nemen.

Meer berichten
 
Auto zoeker