Brandweerman Sam schittert in de Schouwburg

HENGELO - Ook in deze roerige tijden staat hij altijd paraat! Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam™ terug naar Schouwburg Hengelo voor het allerleukste familie-uitje van deze bijzondere zomer. Met maar liefst drie shows op één dag van 'Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur' is er straks weer theatervermaak voor vele kinderen en hun (groot)ouders.

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli 2020 weer maximaal 100 bezoekers mogen ontvangen, wilde productiebedrijf Van Hoorne Entertainment niets liever dan het verhaal van de populaire tv-held deze zomer terug ten tonele brengen. Er staat een drietal shows gepland op 10 juli, op deze manier kunnen tientallen bezoekers weer op een veilige wijze genieten van het theater.

Het verhaal 
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar het gaat mis als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat en tijdens de reis verdwaald raakt in het bos. Er dreigt groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ga mee op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. In verband met de corona-maatregelen zal de 'meet & greet' met de grote kinderhelden helaas niet kunnen plaatsvinden.

Praktische informatie
De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 10 juli om 11.00, 13.30 en 16.00 uur. Locatie: Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44. De prijs voor een ticket is € 19,50 (exclusief reserveringskosten). Kaarten kunt u reserveren via www.schouwburghengelo.nl of telefonisch via 074 - 255 67 89.
Kijk voor meer informatie over de theaterproductie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.

Foto: Levin den Boer

Meer berichten
 
Auto zoeker