Expo bij de Pook: Pascal Magis

HENGELO - Een expositie met werk van Pascal Magis (1955 - 2011) is te zien in Galerie & Kunstuitleen de Pook. Deze loopt van 31 mei tot en met 28 juni.

Tot het eind van dit jaar gaat de Deldenerstraat op de schop. Aanleiding voor het initiatief om - tot het moment dat de werkzaamheden klaar zijn - elke maand een “Op de Schop Expo” te organiseren. Iedere expositie toont een selectie van aangekocht werk van een kunstenaar die eerder bij de Pook geëxposeerd heeft. De eerste expo toont werken (acryl op papier en doek) van de in 2011 overleden Fransman Pascal Magis. In deze moeilijke tijd biedt de galerie u als kunstliefhebber graag de gelegenheid om van kunst te kunnen blijven genieten. Om dit mogelijk te maken zijn er enkele regels opgesteld. De toegang is beperkt: maximaal twee bezoekers tegelijk. Let daarnaast op de markeringen die op de vloer zijn aangebracht zodat u altijd minimaal 1,5 meter afstand houdt. Galeriehouders Wies Hendriks en Godfried van Oostrom verwelkomen u graag!

Plan uw bezoek
Galerie & Kunstuitleen de Pook vindt u aan Deldenerstraat 77 in Hengelo. Openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Zie verder: www.depook.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker