Wendy Strijk
Wendy Strijk (Foto: )

Slimmer met: Wendy Strijk

Ik ben Wendy Strijk en ik geef komend najaar verschillende cursussen en workshops bij de Volksuniversiteit in Hengelo en in Almelo. ‘Hooggevoelig en dan?’, ‘Help, mijn hoofd zit vol’, ‘Reiki’, ‘EFT’ en ‘Leer vertrouwen op je intuïtie’.

Naast docent bij de Volksuniversiteit werk ik als zelfstandig therapeut. Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht, waar ik me voornamelijk bezig hield met de preventie van ziekte. Het voorkomen van ziekte ben ik in de loop van de jaren anders gaan invullen doordat ik me ben gaan verdiepen en bekwamen in een breed scala aan alternatieve geneeswijzen. Tegenwoordig ben ik Sensitherapeut en Reiki Master. Ook ben ik mediamiek en dat maakt dat mijn intuïtie en gevoel heel sterk ontwikkeld zijn. Naast de fantastische resultaten die ik tot op de dag van vandaag boek met de Sensitherapie, is bij mij 10 jaar geleden de behoefte geboren om mijn kennis met anderen te delen.

Vanuit mijn eigen ervaring wilde ik graag anderen helpen door hen dezelfde inzichten te brengen die mij zo geholpen hebben. Elk jaar is het weer een feestje om deze cursussen te mogen verzorgen. Ik geniet ervan als ik mensen zie groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door hun nieuw opgedane vaardigheden en kennis. Want op hun beurt zullen zij hun ervaringen ook weer gaan delen met vrienden en familie. Zo wordt het leven langzaam voor iedereen een beetje mooier.

Wendy Strijk

De Volksuniversiteit Hengelo biedt gedurende het jaar weer vele leuke, leerzame en inspirerende cursussen en workshops aan voor een brede doelgroep, van jong tot oud. Kijk voor de laatste ontwikkelingen en het actuele aanbod op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl.

Meer berichten