Helaas ook geen BAM! Festival dit jaar

HENGELO - De afgelopen tijd hebben wij als BAM! Organisatie het nieuws over het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden. Maandag 23 maart werden nieuwe maatregelen door onze overheid afgekondigd, waaronder een verbod op evenementen tot 1 juni 2020. Het BAM! Festival zou plaats hebben op 30 mei 2020, helaas betekent dit dat het BAM! Festival dit jaar niet door zal gaan.

De organisatie is de afgelopen maanden druk geweest met de voorbereidingen voor het jaarlijkse BAM! Festival in het Prins Bernhardplantsoen. Programmering, productie en organisatie draaiden al op volle toeren, zo waren The Church, VOF de Kunst en Indian Askin al bevestigd. Artiesten die wij dolgraag op ons festival hadden willen zien.
Maar de gezondheid van onze vrijwilligers, partners en relaties staat zonder meer voorop. We kunnen daarom niet anders dan begrip hebben voor de keuze van de overheid. Het verplaatsen van het BAM! Festival naar een later moment is geen optie. Ons festival draait volledig op vrijwilligers die naast BAM! een eigen baan hebben, daarnaast wordt verplaatsing met oog op de drukke evenementenagenda een te grote uitdaging.

Dit betekent dat het BAM! Festival volgend jaar weer plaatsheeft, en wel op 29 mei 2021! Graag verwelkomen wij onze bezoekers dan voor een nieuwe editie vol muziek, kunst, theater, cultuur en bovenal: het ultieme BAM!-gevoel.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>