Berry's Bedden biedt maatwerk voor een optimale nachtrust

LOSSER – Een goede nachtrust is van onschatbare waarde. We staan er te weinig bij stil, maar een gemiddeld mens brengt een derde van zijn of haar leven slapend door. Een goede nachtrust draagt bij aan de gezondheid, gemoedsrust en levenslust. Berry's Bedden in Losser is er om u te helpen bij het vinden van uw optimale slaapcomfort.

Berry's Bedden opent op 30 maart zijn deuren aan de Bernhard Leurinkstraat 9 in Losser. Een nieuw gezicht in het straatbeeld op deze mooie, heringerichte locatie. Maar: zeker geen onbekende in de beddenwereld! Eigenaar Berry Kulpe was namelijk de afgelopen tien jaar werkzaam als vertegenwoordiger in de bedden-branche. Als vertegenwoordiger kwam hij dagelijks over de vloer bij meerdere bedrijven en gaf hij verkooptrainingen. “Je krijgt dan een goed overzicht van wat goed loopt en wat niet qua producten. Maar vooral hoe je het beste de klant kunt helpen met een gedegen advies.”

Eigen winkel

Het openen van een eigen winkel was dan ook een logische volgende stap. De locatie kan haast niet beter: het Losserse winkelgebied kreeg een grote herinrichting, er ontstond een mooie A-locatie met grote parkeerplaats en hij is nu gevestigd naast een woninginrichter, wat elkaar weer versterkt. In de winkel levert Berry een breed assortiment; alles wat nodig is voor een goede nachtrust: boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens, bedtextiel en meer. “De insteek is een hoge kwaliteit product met een betaalbare prijs. En met een snelle levertijd, zónder concessies te doen aan onze dienstverlening.” Uiteraard biedt Berry's Bedden ook een breed assortiment van de meest populaire producten op de Nederlandse markt. Zo krijgt de klant een goed inzicht in wat er te koop is.

Maatwerk

De klant van tegenwoordig is terecht veeleisend. Het leveren van maatwerk is dan ook belangrijk. Geen mens is immers hetzelfde. De insteek is dan ook om in te zetten op de individuele wensen van de klant. Met het eigen Home Collection-huismerk kan een slaapsysteem geheel naar wens samengesteld worden. Van het materiaal, de vering, afwerking, de topdekmatras, alles tot aan de pootjes van het bed aan toe. “We hebben direct contact met de fabrikant om zo snel en precies te kunnen voldoen aan deze wensen.” Berry Kulpe kiest met zijn winkel bewust voor een heel persoonlijke benadering; zelfs de bezorging zal hij zelf verzorgen. Elke klant heeft eigen wensen en verlangens van slaapcomfort. Berry's Bedden geeft daar invulling aan, van het eerste bezoek tot aan de installatie van uw nieuwe bed.

Kom langs

Berry's Bedden is gevestigd aan de Bernhard Leurinkstraat 9 in Losser. De winkel is geopend vanaf 30 maart. Kijk voor meer informatie op: www.berrysbedden.nl of op Facebook: Berry's Bedden.

Meer berichten