Unica Hengelo verhuist naar Westermaat-Zuidwest

HENGELO - Sinds maandag is technisch dienstverlener Unica Building Services gevestigd aan de Vosboerweg op industrieterrein Westermaat-Zuidwest nabij de A1. Deze vestiging van Unica is de afgelopen jaren gegroeid en in ontwikkeling en was toe aan een nieuwe locatie. Een belangrijke stap voor de toekomstbestendigheid van het Hengelose bedrijf.

“Wij zijn verhuisd naar een ruimere locatie die uitstekend bereikbaar is. Dit nieuwe pand stelt ons in staat om onze werkzaamheden beter en milieubewuster uit te voeren en onze klanten in Twente en omstreken optimaal te bedienen”, vertelt Jelle Zijlstra, vestigingsdirecteur Unica Building Services. Het bedrijf was ruim 20 jaar gevestigd in het pand van de oude Gemeentewerf in Hengelo. De onderneming is de afgelopen jaren sterk gegroeid, waardoor er behoefte was aan meer ruimte. Na een grondige inpandige renovatie beschikt het nieuwe pand van Unica aan de Vosboerweg 20-2 nu over moderne kantoorruimte met flexplekken, moderne ICT-infrastructuur en representatieve ontvangstruimtes. Daarnaast is er een magazijn, inclusief milieustraat om afval te scheiden. Unica Building Services in Hengelo realiseert het onderhoud en beheer van alle technische installaties in gebouwen en bedient met name klanten in de regio Oost-Nederland. Het nieuwe adres van Unica Building Services: Vosboerweg 20-2, 7556 BS Hengelo, tel: 074- 24 90 149.

Over Unica
Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>