Lekker in beweging blijven met online sporten bij H.G.V.

HENGELO - De komende tijd brengen veel mensen noodgedwongen meer tijd door in hun eigen huis. Ook sportaccommodaties en sportclubs zijn nu allemaal gesloten. Maar, dit mag géén excuus zijn om niet een beetje beweging in je dagelijks leven te houden.

Sportvereniging HGV Hengelo bedacht zich dat moderne problemen moderne oplossingen vergen. Veel mensen werken al thuis, dus waarom niet online sporten?

Streamen
Sportvereniging H.G.V. biedt uiteenlopende activiteiten aan op het gebied van gymnastiek, turnen en dans in diverse disciplines. Om zowel de leden als andere toch wat sportief te houden bieden zij nu online livestreams aan. Elke dag van 18.30 tot 19.30 uur. De lessen zijn te volgen via de website van HGV, www.hgvhengelo.nl , maar ook plaatst men lessen op Facebook en Instagram. Dit zijn leuke oefeningen om zo even tussendoor te doen. Maar ook daagt de vereniging iedereen uit om mee te doen met een dagelijkse ‘challenge’, ofwel uitdaging. Deel een foto of een filmpje van jouw uitvoering in de comments en maak kans op een onderwatercamera! Dus volg H.G.V. op de sociale media en check regelmatig deze website en blijf ook de komende weken lekker in beweging!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>