Plezier en prestaties

DELDEN – Zowel voor het Zwem-ABC, als ook de hogere diploma’s in snorkelen en zwemvaardigheid én de volwassenenlessen kan nog worden aangemeld tot en met 1 mei. In de daaropvolgende week beginnen de lessen bij De Mors.

De Mors werd een aantal jaren geleden door de Nationale Raad Zwemdiploma’s voorzien van de felbegeerde licentie, waarmee de uitgifte van de diploma’s A, B en C gecontinueerd kon worden. Bij de visitatie jongstleden september werd het niveau van de diplomakandidaten excellent bevonden door de afgevaardigde van de NRZ. Bovendien merkte hij op dat op De Mors zaken organisatorisch goed voor elkaar zijn en dat de sfeer er prestatie- en plezierbevorderend is. Dat prestaties en plezier hand in hand gaan, is ook merkbaar binnen de lestrajecten Zwemvaardigheid en Snorkelen.

Meer informatie
Over alle lesvormen, -tijden en -tarieven vindt u meer informatie op www.zwembad-demors.nl/zwemlessen. Op die website prijken ook alvast de voorverkoopmomenten in april, handig om alvast in de agenda te zetten. Voor meer informatie kunt u mailen naar zwemzaken@sbrdelden.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>