Heracles Almelo thuis tegen Ajax het komend weekend

ALMELO - Voor Heracles Almelo staat komend weekend een boeiend duel op het programma. In eigen huis nemen de Almeloërs het op tegen Ajax, de huidig landskampioen en nummer 1 van de ranglijst.

De wedstrijd wordt zondagmiddag gespeeld op Erve Asito, aftrap om 16.45 uur. De thuiswedstrijd tegen Ajax volgt na een nederlaag tegen VVV-Venlo, afgelopen vrijdag in Limburg. Daar kwam Heracles Almelo niet goed voor de dag en verloor het met 1-0.

Goede herinneringen
Aan het vorige thuisduel met Ajax bewaart Heracles Almelo goede herinneringen. Iets meer dan een jaar geleden won Heracles Almelo met 1-0 van de Amsterdammers. Mohammed Osman tekende na 17 minuten voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Kaarten
De laatste kaarten voor Heracles Almelo – Ajax zijn te koop via heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop van de club op Erve Asito. Ook is het EenTweetje verkrijgbaar, waarmee extra voordelig de thuisduels tegen Ajax en RKC Waalwijk te bezoeken zijn.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>