Foto:

Auto Huitink Rijplan: autorijden tegen een vast maandbedrag

GROENLO - Nooit meer onverwachte en hoge kosten aan je auto. Het is één van de grote voordelen van het Auto Huitink Rijplan.

Het autobedrijf uit Groenlo heeft haar eigen variant op het populaire private lease ontwikkeld. "We bieden een constructie waarbij onze klanten wel de voordelen, maar niet de nadelen van private lease ervaren", vertelt Monique Lageschaar. Private Lease is 'hot'. Het ziet er op het eerste gezicht ook mooi uit. Eén vast bedrag per maand betalen waar alles bij inzit. Alleen nog tanken. En wassen soms…. Maar is het slim dit zo te doen of zijn er andere mogelijkheden? Wij denken van wel. Aan Private Lease zitten namelijk een aantal beperkingen en nadelen. Het alternatief? Het Auto Huitink Rijplan!

Het Rijplan
Met het Auto Huitink Rijplan blijft u zelf eigenaar van de auto. En bepaalt u zelf wat u wel en niet geregeld wilt hebben. U betaalt niet één vast bedrag per maand maar een bedrag voor ieder van de 4 componenten afzonderlijk. Met de afspraak dat het totale bedrag vast staat. Wel de lusten, niet de lasten en eigen baas blijven, dat is pas slim autorijden! Wij maken samen met u een berekening wat de maandelijkse kosten zullen zijn van de auto die u graag wilt hebben. Dit kan ook een auto van 6 jaar oud zijn! U bent vrij in de keuze van uw auto, in principe is iedere (jonge) auto mogelijk. Na afloop van het contract kunt u de auto, indien u wilt, overnemen voor de lage restwaarde. Kan, maar u bent niets verplicht, dat bepaalt u zelf!

Meer informatie
Kijk op onze site www.autohuitink.nl naar de mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in Groenlo, aan de Batterij 16. Direct aan de N18!

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>