Foto: MARK ENGELEN

Start kaartverkoop Schouwburg Hengelo

HENGELO - De kaartverkoop voor drie voorstellingen is van start gegaan. De zeer succesvolle voorstelling 'Hier is de Mol!" van Johnny de Mol en de bijzondere 'Tribute to Hans Zimmer' door het European Philharmonia zijn voor het volgende theaterseizoen geboekt. Bovendien is wegens het succes van Huub Stapels voorstelling 'Het Huwelijk', op 8 januari jl. in Schouwburg Hengelo, de reprise vastgelegd.

De sympathieke presentator, acteur en programmamaker Johnny de Mol gaat de theaters in met zijn voorstelling 'Hier is de Mol!'. Een show met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock-'n-roll leven. Daarnaast zingt hij, onder begeleiding van een fantastische band, bekende covers en nieuwe zelfgeschreven nummers. 'Hier is de Mol!' is op woensdag 14 oktober 2020 om 20.00 uur te zien in de Rabozaal. Kaarten kosten €32,50.

Tribute to Hans Zimmer
Hans Zimmer is ongetwijfeld de bekendste filmcomponist van de laatste 10 jaar. Hij componeerde muziek voor onder andere Pirates of the Caribbean, Gladiator en Pearl Harbor. In 2016 en 2017 reisde het European Philharmonia mee met de "maestro" tijdens een tournee. 'Tribute to Hans Zimmer', onder leiding van dirigent Walter Proost, is de theaterversie van deze grote liveshow. De voorstelling is op vrijdag 12 februari 2021 om 20.00 uur te zien in de Rabozaal. Kaarten kosten €34,50.

Reprise Huub Stapel
Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub Stapel virtuoos rond het instituut het huwelijk en confronteert hij het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk. Een pijnlijk grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen. De reprise is op dinsdag 22 december 2020 om 20.00 uur te zien in de Rabozaal. Kaarten kosten €29,50.

Kaarten reserveren
Kaarten van de genoemde voorstellingen zijn allemaal inclusief garderobe en een drankje. Ze zijn te koop aan de kassa en telefonisch via 074-255 6789 van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur en via www.schouwburghengelo.nl.

Meer berichten