wandelkr 4
wandelkr 4 (Foto: Picasa)

W.S.V. Tempo DMG klaar voor de 31-ste Winterwandeltochten

HOF VAN TWENTE - Na een succesvolle eerste wandeling op 5 januari in Markelo zal nu de tweede editie plaatsvinden op 2 februari en deze start tussen 10.00 en 12.30 uur vanaf Zalencentrum Diepenheim, Goorseweg 22a te Diepenheim. Er zal gelopen worden op afstanden van 5, 10 en 15 kilometer voor de meer gevorderde loper. Iedereen moet uiterlijk 16.30 uur afmelden.

De route voert voornamelijk over de landgoederen het Nijenhuis, Westervlier, Warmelo, Huize Diepenheim en Weldam. Ook zal het Diepenheimsebroek worden aangedaan. Voor de 10 en 15 km is er een rustplek ingericht bij Kwekerij Linthorst waar de keukenbrigade klaar staat met de welbekende snert, worst, broodjes, koffie en meer. Geen pinbetaling mogelijk. De route gaat veel over zandwegen en bospaden en is niet goed geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

Loop mee
Voor deelname zijn de kosten 3,50 euro per persoon. Leden van de KBWN ontvangen een mooie 1 euro korting. Kinderen tot 14 jaar betalen slechts 1 euro voor deelname. Let op: geen pinbetaling mogelijk! U dient contant af te rekenen.

Meer informatie
Voor verdere informatie, reglement en veiligheidsplan kijkt u op de website van Tempo, op: www.wsvtempodmg.nl E-mail: tempowandeltgraag@outlook.com

Meer activiteiten
Wandelvereniging Tempo DMG organiseert gedurende het jaar ook diverse andere leuke tochten en activiteiten. De vereniging telt zo'n 20 actieve leden. Reserveer ook alvast 1 maart in de agenda voor de tocht in Goor waar ook een afstand van 25 kilometer gelopen kan worden.

Meer berichten