Zwem4daagse Borne

BORNE - Van 17 tot en met 21 februari is weer de zwem4daagse in zwembad LACO in Borne. Iedereen met een zwemdiploma is welkom om deel te nemen.

Deelnemen kan van 17 tot en met 21 februari, tussen 18.00 tot 20.30 uur. Ook is er de mogelijkheid om in de ochtend tussen 07.30 en 11.00 uur te zwemmen (dan echter wel zonder de feestelijke activiteiten). De zwemmers kunnen kiezen uit drie afstanden: 250, 500 of 1.000 meter. Deelnemers die vier van de vijf dagen de gekozen afstand hebben gezwommen, ontvangen op de donderdag of vrijdag een medaille. Om er een zwemfeest van te maken, is er elke avond muzikale ondersteuning en zijn er verschillende zwemactiviteiten. Zo is er donderdagavond een duikdemonstratie waar deelnemers vanaf 16 jaar aan deel kunnen nemen.

Tillift
De zwem4daagse is een initiatief van projectgroep 'alternatieve financiering' van project 't Wooldrik, dat met het zwemevenement aandacht vraagt voor de ontwikkeling van sportpark 't Wooldrik en voor de aanschaf van een tillift in het zwembad. Een tillift is volgens de organisatie van onschatbare waarde voor mensen met een lichamelijke beperking die graag ontspannen in het zwembad. Door deel te nemen aan de zwem4daagse steunen deelnemers de realisatie van een tillift.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de zwem4daagse? Aanmelden kan bij de kassa van zwembad LACO Borne of door een mail te sturen naar receptie.borne@laco.eu. Kosten bij voorinschrijving zijn 8 euro en bij aanvang van de zwem4daagse 10 euro aan de kassa.

Meer berichten