Foto:

Bach in de Johanneskerk

DIEPENHEIM - Het samengestelde ensemble en het projectkoor van Bach-Werkplaats Diepenheim geven op zondagmiddag 2 februari de eerste uitvoering van het jaar. Vanaf 16.00 uur klinkt er weer een klassiek concert van hoog niveau in de uitstekende akoestiek van de Johanneskerk te Diepenheim.

Onder leiding van dirigent Yt Nicolai brengen ze de volgende meesterwerken ten gehore: van Johann Sebastian Bach: "Komm Jesu Komm" en "Jesu, meine Freude", van Johann Michael Bach: "Halt was du hast" en van Georg Philipp Telemann: "Es segne uns Gott". De leden van het koor repeteren voorafgaand aan het optreden anderhalve dag in Werkplaats Diepenheim voor de te zingen cantates, waarna op zondag de generale repetitie samen met het barokorkest plaatsvindt. Op zondagmiddag om 16.00 uur volgt de uitvoering in de Johanneskerk. Kaartjes zijn online verkrijgbaar via de agenda op diepenheim.nl of voorafgaand aan de deur.

Volgende concerten
De volgende datum voor het reguliere Bach-concert is zondag 7 juni. Na het succes van vorig jaar klinkt op zaterdag 28 maart weer de Johannes Passion (generale) in de Johanneskerk in Diepenheim.

Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195121&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195091&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhengelo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=755" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>