75 Jaar vrede

Foto:

Voor de kerstdagen hebben wij een oproep gedaan voor verhalen over het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland; in het bijzonder over de bevrijding van Oost-Nederland. De reactie op deze oproep was overweldigend met als resultaat de mooiste en ontroerendste verhalen.

We gaan het volgende doen. Alle verhalen worden gepubliceerd. Dat gebeurt of in de Bevrijdingskrant of op de website. De Bevrijdingskrant valt medio maart bij u in de bus. Mis hem niet, want deze uitgave is uniek. We zijn nog bezig met de selectie van wat in de krant verschijnt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, via de website en telefoon zijn wij bereikbaar. De ingeleverde verhalen worden aangevuld met redactionele verhalen en columns, want het gaat niet alleen om het einde van een oorlog, het gaat ook om het begin van een vrede en wat doen we daarmee? Wat betekent dat voor ons?

Voor nadere informatie over adverteren in deze krant kunt u bellen met DWF (053-436 83 24) en over de inhoud van de Bevrijdingskrant met Jan Visser (06-295 444 00).

Jan Visser

Meer berichten
 
Auto zoeker